Mezoterápia

Mezoterápia, Mesolift (Hyaluronsavas arcfeltöltés, bőrszerkezet javítás)

mezoterápia kezelés tűvelA tűs mezoterápia, szakmai nevén mezolift kezelés, a mai modern technika csodája.

Egyik legnépszerűbb kezelésünk, ami gyakorlatilag minden korosztály számára ajánlott széles körű esztétikai hatása miatt.

  • Mit is takar valójában ez a kezelés?
  • Miért gondolják sokan, hogy fájdalmas, csak azért, mert mikrotűvel történik?
  • Miért irtóznak sokan attól, hogy ez a kezelés egy végeláthatatlan lavinát indít el és nincs már visszaút, mi lesz majd később?
  • Miért van az, hogy beírom a keresőbe, hogy mezoterápia és egyszer egy orvosi kezeléssel szembesülök, egyszer pedig egy kozmetikába botlok?
  • Mi a különbség az orvosi és a kozmetikai hyaluronsavas mezoterápiás kezelésnél az árán kívül?
  • Melyik kezelés kinek ajánlott, mégis melyiket válasszam?
  • Oka van, hogy az emberek az alternatív megoldást keresik és félnek az orvosi szépészeti beavatkozástól?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesznek föl vendégeink nap, mint nap.

Megpróbálunk mindenki számára érthető, egyértelmű magyarázatot adni a felmerülő esetleges kérdéseikre.

tűs mezoterápiás kezelésA mezoterápia, mint definíció, orvosok által végzett, gyógyszeres, tűs injektálást jelent.

Miért van az, hogy mégis ezt a kifejezést használják?

Nagyon egyszerű, így terjedt el a köztudatban, az emberek fejében, ezért ennek megfelelően , ehhez alkalmazkodva készíti mindenki saját weboldalát, hiszen mindenki erre keres rá a keresőben.

Térjünk vissza a mezoterápiára, vagyis a kozmetikai mezolift kezelésre.

Az egyik alapvető különbség a kozmetikai és az orvosi szépészeti mezoterápia között, hogy orvosok végzik az orvosi töltést, akik elhivatottságukkal, megkérdőjelezhetetlen precizitásukkal, kitartásukkal és szorgalmuknak köszönhetően elvégezték az orvosi egyetemet, ami rendkívüli teljesítmény. Ennek megfelelően nyilván a befektetett munkájukért borsos árat kérnek.

Tisztelet jár azon kozmetikusok felé is, akik nyillvánvaló szakmai korlátok közé szorítva ugyan, de képesek folyamatosan fejlődni és tanulni, pénzt, időt, fáradtságot nem kímélve, mert szakmájukat hivatásnak tekintik és boldogok és hálásak azért, mert szakmájuk a hobbijuk és mert azt csinálhatják, amit szeretnek. Ez egy hatalmas kincs manapság.

Az orvosi és kozmetikai töltés közötti másik alapvető különbség az általuk használt hialuronsav kémiai szerkezetében, kötésében keresendő.

Egy orvosi töltésnél óriás molekulájú hialuront használnak + szintetikus anyagot, ez adja a töltés stabilitását és annak 2 hónapnál tartósabb hatását, mert a hialuron 2 hónap alatt lebomlik.

Ezáltal a rizikóját is, hiszen a hialuronsav mindenképpen lebomlik 2 hónap alatt, ám lehet hogy a plusz adalék sosem fog, ezért látni számtalan kifordult szájat, fél oldalas elcsúszott arcot, csomós bőrt és szájat. A hialuronsav magához vonzza a vizet, vízmegkötő képessége révén képes új sejteket létre hozni.

Ha az orvosok által használt töltőanyagot beletennénk egy pohár vízbe, látnánk, ahogyan nő a térfogata, ahogyan magához vonzza a vizet. Igen ám, de ez azzal is járhat, hogy nagyobb dózis estén megnyúlik a bőr és miután elmúlik a kezelés hatása, akár jóval idősebbnek is tűnhetünk.

Ezekkel a lehetőségekkel mindenkinek számolnia kell, aki nem a kozmetikai mezoteripiát választja.

A kozmetikusok nagy molekulájú hialuronsavval dolgoznak és gyakorlatilag bőrszerkezet javítást végeznek, szemben az orvosi töltéssel, ahol helyileg injektálnak (orr- ajak barázda, homlok).

Addig a kozmetikusok akár egész arcon végzik azt.

A mesolift kezelésben használt Hyaluronsav biotechnológia által előállított, savanyú mukopolisaccharid, vízmegkötő anyag.

Nem allergizál! Beépül a kötőszövetbe, így a Mezolift valódi "Push Up " megemelése a bőrnek. Eltűnnek a szárazsági ráncok, javulnak a mélyebb barázdák. Regeneráló, sejtépítő és sejtaktivizáló a mezolift.

Automata adagolópisztolyba egy egyénileg összeállított, mindig személyre szabott, a bőr állapotát javító koktélt szívunk föl egy fecskendőbe és egy adagolócsövön keresztül , annak a végén egy mikrotűvel tudjuk injektálni a hatóanyagot.

A készülék automatikusan mozgatja a speciális, rendkívül vékony tűt, így az injektálás mélysége szigorúan szabályozott és állandó (1mm). Az eredmény néhány kezelés után minden más kezelésnél látványosabb, mivel  gyakorlatilag a felhasznált hyaluronsav és a vitaminok 100%-a célba ér a mesolift eljárás során.

A kezelés a bazális membrán zóna áttörése, így a mezolift során a hatóanyagok a bőrfelszín alá kerülnek.

A mezoterápia végeztével bőrünk üde, friss, feszes lesz.

Nincs szükség szabadságot kivenni vagy programokat elhalasztani a kezelés végett.

Bőrünk nem csak a hatóanyag bevitele miatt lesz látványosan fiatalabb, hanem magára a tűszúrásra is úgy reagál, hogy egyrészt vérbőség keletkezik, másrészt bőrünk az őt ért fizikai inger hatására elkezdi saját magát gyógyítani.

A mezolift kezelés önmagában, hatóanyagok bevitele nélkül is akár egy látványos lifting eredményt képes produkálni.

A mezoterápia előnyei :

  • nincs sebészeti beavatkozás,
  • nincs hegesedés,
  • nincs szükség hosszadalmas regenerációs folyamatra,
  • nem allergizál,
  • látványos, azonnali eredmény,
  • dermisz-epidermisz réteg javítása.
  • Folyadékot köt meg a bőrben, így a szárazsági ráncocskákat kisimítja, ezáltal lelassítja az öregedés folyamatát.

A Mezolift, tűs mezoterápiás kezelés alkalmazható:

  • Érett atrófiás, petyhüdt bőrre,
  • folyadékszegény bőrre,
  • mélyen dehidratált bőrre,
  • stresszelt, fáradt, gyulladt, fiatal bőr kezelésére,
  • nyak-dekoltázs ill. kézfej kezelésére.

A vitamin: gyulladt, aknés bőrre gyulladáscsökkentés; heges, sérülékeny bőrre hámképzés.
C-vitamin: őszi-tavaszi vitaminhiány; hidratálás.

mezolift, mesolift, kezelés, arckezelésA Mesolift kezelésnek nincs gyógyulási ideje, vagyis nem hagy látható külsérelmi nyomot, tehát nem kell elvonulni a világ elől, nem kell rejtőzködni több hónapig.

A beadott "koktéloknak" elsősorban vizes bázisúnak kell lenniük, másrészt az orvos egyéni receptúra alapján, "mixeli" a különböző hatóanyagokat, amelyeknek összeférhetőeknek, szinergistáknak, sőt, potencírozóknak kell lenniük. Az nyilván mindenki számára evidens, hogy csak steril mixtúrákat adhatunk be és a kezelés természetesen megfelelő higiénés feltételeket igényel, ami azt jelenti, hogy kizárólag steril egyszer használatos fecskendőkkel és tűkkel és alaposan fertőtlenített bőrfelületen történhet, hiszen a testfelületen mikrosérülések (igen apró tűszúrások) keletkeznek.

Mezoterápia kezelések ára >> itt

további arckezelések >>